SKRIVET: 2009-09-22, kl 19:28:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firande för Nicole!

Det är vad som händer ikväll! Det var flera månader sedan hon fyllde år, men då fick hon i present att gå på bio med mig och Hulda. Ikväll är det dags, så om ungefär en timma sitter vi framför bioduken och väntar på att se "Flickan som lekte med elden". Är sjukt pepp! "Män som hatar kvinnor" blev snabbt en favorit för mig, och en ny film med lite mer Lisbeth kan ju inte bli annat än bra! 
 Idag har jag i alla fall bara haft en lektion, sedan var det skoljogg. Kan medge att jag inte var så aktiv i det, jag och några från min klass och bildklassen stannade efter typ en halv km och satt och pratade tills vi hade varit borta så länge att vi kunde lura lärarna att vi hade gått. Vi lyckades. 
 Efter skolan har jag varit inne lite snabbt och hämtat en ny telefon, den gamla gick sönder så många gånger att jag fick en ny. Skulle även byta min svarta kjol till en grå, men den grå fanns inte i min storlek. Har också druckit té och kollat på film med Josephine!
 Blir mer bloggande imorgon, tänkte jag för nu måste ajg springa till bussen!

SKRIVET: 2009-09-17, kl 15:21:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Teaterfestival i helgen

Nu kommer jag här med mina snabbinlägg igen. Snart är det dags för träning, har inte tränat på jättelänge! Ett spinningpass blir det i alla fall, med Nicole och Hulda, innan teatern ikväll. I helgen är det ju teaterfestival. Vill verkligen inte åka iväg! Vill vara hemma och vara med kompisar, familj, ta det lugnt.. men då ska jag upp genom hela landet och spela teater. Jag älskar teater, men jag vill spela något helt annat än det jag gör just nu. Det är det jag hoppas att jag ska göra nu på gymnasiet!

Kram, Amanda

SKRIVET: 2009-09-16, kl 18:00:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ett snabbinlägg!

Dagen har gått snabbt! Bortsett från matten när vi tvingades göra ett test i addition, subtraktion, multiplikation och divition och sedan även i räkneserier PÅ TID (jag tycker test som är på tid är så dåligt eftersom det inte visar om man är bra på att räkna eller inte, utan bara hur stresstålig man är) så har allt varit bra. Efter skolan blev det att stanna en liten stund och umgås med Elvira, och sedan med Astrid. Jag och Astrid hann dessutom med en runda på stan! Jag hittade en kjol som jag verkligen tycker om. har sett den på många andra (ni har nog också sett den, grå med ett nitskärp till, från H&M) och tyckt att den är fin, och nu när jag provat den tycker jag bara ännu mer om den.
 Kom precis hem, och ska rusa på föräldramöte (alltså med mamma, vi "barn" skulle visst också med) så jag hinner inte skriva så mycket nu. Ni får ha det bra!

Kram, Amanda

SKRIVET: 2009-09-15, kl 08:06:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är jag här igen!

Förlåt. Jag höll inte mitt löfte om att jag inte skulle få bloggtorka igen. Men sånt går helt enkelt inte att kontrollera, nu är jag här igen i alla fall!
 Skolan går frammåt. Det känns fortfarande som att de kommer ringa från Lindsdalsskolan någon dag, och fråga varför jag inte varit där på flera veckor. Det är inte så att jag inte gillar Jenny Nyström och min nya klass, det känns bara inte som skola. Inget negativt med det heller i och försig?
 I torsdags var det inspark! Det kallas ju inte inspark längre, men det var det ändå. Jenny har ju aldrig haft någon riktig inspark, men festen efteråt (som fortfarande var kvar) har förstås varit för oss också. Eftersom vi hade varit på Ljugnäs hela dagen och haft Klassens dag, kom jag hem ungefär en timma innan festen började. Jag åkte snabbt hem och fixade mig, och sedan åkte jag hem till My som går i min klass. Där var också Evelina, Linn, Astrid, Ellen Lif och Linn. Efter ett tag gick jag, Lif, Linn och Astrid till skolan och tog en liten paus innan vi begav oss till Vallen. Hela kvällen var sjukt kul! Var först inne ett tag, sedan gick jag ut och var med Lif lite. Träffade på Linn senare också. Bortsett från att jag frös som satan för att poliserna och vakterna på Vallen inte ville ge mig min jacka så var det en bra kväll! 
 I helgen har jag varit i Jönköping med mamma och pappa för att ta hand om mina brorsöner. De är verkligen hur gulliga som helst, jag tycker verkligen om att vara där. 
 Igår blev det att träffa Josse och Jossah. Jossah var det verkligen länge sen jag träffade! Så det var kul. Vi kollade på Charmed och sen åkte jag och Josse hem och gick en runda. 
 Resten av veckan är också fullbokad. Idag ska jag och mamma ut och äta, eftersom pappa är bortrest tills imorgon. Blir kanske bio efteråt, eller kanske någon film och senare Idol. 
 Onsdag ska tillbringas med Elvira. Torsdag ska jag träna innan jag har teater. Hoppas jag är frisk då bara, jag har en förkylning som hållt i sig i nästan en månad nu! Fredag åker jag till teaterfestival och stannar till söndag. 
 Nu ska jag äta frukost innan jag drar till skolan. Ha det bra!

Kram, Amanda

SKRIVET: 2009-09-06, kl 10:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har haft fullt upp!

Nu var det verkligen länge sedan jag skrev! Har haft fullt upp med skolan och kompisar, så jag har verkligen inte hunnit skriva. I måndags var jag en snabbis inne i stan med Nicole och Hulda, i tisdags med Josephine, Micka, Julia och Rebecca och fikade. I onsdags sov Lif i min klass här, på tisdagen var jag med henne och Linn som också går i min nya klass. Fredagen bara flög bort av sig sälvt, träffade Hulda och sen var jag hemma. Och igår träffade jag Ebba och Hanna tillsammans med Hulda, vilket var kul eftersom det var länge sedan jag träffade dem.
 Idag blir det också lite att göra! Ska in till stan lite snabbt med Hulda nu på förmiddagen och sen blir det Josephine!
Skulle egentligen ha åkt till min kusin idag och firat henne, men jag har precis börjat bli frisk och mamma är sjuk. Så det blev inget med det, eftersom hon har två månader gamla Svea där hemma också. Men som sagt, att umgås med Josephine är ju inget "tröst"pris precis! 
 Imorgon är det skola igen. Jag vill dit samtidigt som jag verkligen inte orkar. Klassen och skolan är helt okej. Det bästa är EOSen, när vi har praktiskt arbete som Bild, Musik och teater tillsammansmed bildeleverna. Hamnade i samma grupp som Lif, vilket är väldigt skönt. 
 Men nu ska jag gå, hoppas ni får en bra dag!
 Kram, Amanda